Öppen ansökan
Vd

Beskrivning

Har du drömt om att leda en snabbväxande organisation? Är du intresserad av entreprenörskap och gillar att hitta lösningar på problem? Och, gillar du att arbeta i en miljö som präglas av nyfikenhet, eget ansvar och höga målsättningar? Då kanske du är den vi söker!

Hidden Dreams letar efter personer som nu, eller någon gång de kommande två åren, drömmer om att axla rollen som vd för ett av våra dotterbolag!

I rollen som vd behöver du inte själv komma på vad du ska göra med dina entreprenörskapsdrömmar, utan du arbetar utifrån en problemformulering som redan fått sin första investering. Istället för att starta ett bolag ensam får du som vd friheten att driva ett bolag från grunden, men med stöd och hjälpande verktyg från Hidden Dreams-teamet.

Om dig

  • Du trivs i föränderliga miljöer där det händer mycket. Du föredrar att ta ägandeskap, hitta lösningar och bygga ett team. Du tycker om att ta ansvar och räds inte att fatta beslut, även när du inte har alla fakta på bordet.
  • Du kan prioritera och delegera när det är många saker som behöver ske samtidigt. Du är nyfiken på omvärlden och säger till när du är osäker på vad och hur du ska göra.
  • Du har sannolikt arbetat i roller med stort eget ansvar och kan visa på resultat från tidigare anställningar. Du har antagligen haft kontakt med olika typer av intressenter och kan visa på ett exempel när du tagit något från beställning till genomförande och slutresultat, samt vad som då gick bra och mindre bra under resan.
  • Du talar svenska och engelska flytande.

Perks

  • 1 MSK investering från Hidden Dreams i bolaget som du är vd för som du får disponera fritt.
  • Egna investeringsmöjligheter i bolaget.
  • Utbildningar i ledarskap och övriga affärskritiska områden.
  • Supportinfrastruktur.
  • 30 dagars semester.  

Detaljer

Omfattning: Heltid
Tillsättning: Omgående men vi är flexibla om du har uppsägningstid
Kompensation:
Fast lön
Arbetsplats-och tider: Flexibel arbetstid och -plats (men inte 100% på distans)

Ansökan

Skicka in din ansökan med CV och en kort motivering till varför du söker tjänsten till maria@hiddendreams.se. Efter ett evidensbaserat personlighets- och logiktest genom vår samarbetspartner AlvaLabs sker intervjuer löpande.

Andra lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en spontanansökan till maria@hiddendreams.se så har vi dig på vår radar ifall något passande dyker upp.