Öppen ansökan
Fullstack-utvecklare

Beskrivning

På Hidden Dreams bygger vi produkter från grunden på löpande band. Som utvecklare får du friheten att själv välja vilka ramverk du vill använda och hur du vill arbeta. Tillskillnad från hos många storbolag behöver du inte sitta och förvalta ett flera år gammalt projekt. Vi tror att det du får göra här på din arbetstid är vad andra utvecklare har som hobbyprojekt på sin fritid. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara webbutveckling i nystartade projekt.

Hela Hidden Dreams-koncernen består av ett gäng på omkring 25 personer. För den som är intresserad försöker vi ses och hitta på roliga saker även utanför arbetstid; de senaste åren har vi bland anordnat minigolf-turneringar, rest utomlands, spelat padel och bjudit över intressanta föreläsare till kontoret. Nu när vi arbetar hemifrån har vår eventchef fixat aktiviteter som funkar lika bra på avstånd så vi har haft en hel del digitala 'pub quiz' för den som velat delta.

Om dig

  • Du är antingen en fullstack-utvecklare eller har fokus på back end.
  • Du känner dig bekväm med att ha ansvaret för utvecklingen av en webbaserad produkt.
  • Du har några års erfarenhet av webbutveckling i något väletablerat ramverk.

Perks

  • Flexibel arbetsvecka.
  • Supportinfrastruktur från andra utvecklare inom koncernen.
  • Friheten att välja språk och ramverk själv.

Detaljer

Omfattning: Heltid
Tillsättning: Omgående men vi är flexibla om du har uppsägningstid
Kompensation:
Fast lön
Arbetsplats-och tider: Flexibel arbetstid och -plats (men inte 100% på distans)

Ansökan

November 24, 2021
Skicka in din ansökan med CV och en kort motivering till varför du söker tjänsten till maria@hiddendreams.se. Efter ett evidensbaserat personlighets- och logiktest genom vår samarbetspartner AlvaLabs sker intervjuer löpande.

Andra lediga tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en spontanansökan till maria@hiddendreams.se så har vi dig på vår radar ifall något passande dyker upp.