Externa medverkningar

Hidden Dreams deltar på Iceland Innovation Week


Hanna Julin och Maria Norberg på Nordic Startup Awards i Reykjavik där Hidden Dreams var finalister.


Förra veckan gästade Hanna Julin och Maria Norberg från Hidden Dreams Iceland Innovation Week och Nordic Startup Awards i Reykjavik! På Hidden Dreams älskar vi innovation och att experimentera. Under vistelsen fick Hanna och Maria träffa många inspirerande människor som har ägnat större delar av sitt liv till att förändra världen till det bättre genom innovation på olika sätt. Där entreprenörsskap var en gemensam nämnare bland många. 


Chalmers Ventures
, Nordic Node, Arctic Business Incubator och Startup Sweden var bland andra på plats och hälsade på den svenska ambassaden i Reykjavik för att diskutera innovation och nordiska samarbetsmöjligheter med svenska ambassadören Pär Ahlberger.

– Att få diskutera innovation, företagande och mycket mer med pionjärer inom sitt område är inte bara spännande utan också väldigt viktigt, nya perspektiv är obeskrivligt värdefullt. Därför är vi särskilt tacksamma för den här veckan och alla de möten vi hade. De här minnena kommer vi ha med oss länge, säger Hanna Julin, PR & Communications Manager på Hidden Dreams.


Mottagning på svenska ambassaden i Reykjavik.