Vi löser problem som är dolda för allmänheten

Vi är Hidden Dreams.
Kreativa bolagsbyggare.
Skicka in ditt dolda problem här
A black arrow

Co-founder

Vi bygger nya B2B SaaS-bolag tillsammans med skickliga entreprenörer och problemspecialister, dessa är våra co-founders. Genom att kroka arm med en venture builder får du ett konkurrenskraftigt försprång på din startupresa, är du nyfiken på hur?

Investerare

Hidden Dreams uppmärksammade bolagsbyggarmetod har vunnit gehör hos många prominenta näringslivsprofiler och investerare. Är du också intresserad av tidiga investeringar i onoterade techbolag med stor tillväxtpotential?

Metod

Vi är en aktiv medgrundare till våra bolag och erbjuder omfattande affärskritisk infrastruktur, framgångsnycklar och operativ stöttning. Venture builder-metoden har tagit startup-ekosystemet med storm, men är trots det relativt okänd. Vill du veta mer?

A blonde professional woman sitting in a meeting listening to a coworker

Venture Builder

Som venture builder letar vi inte efter vinnande bolag - vi skapar dem.

Läs mer
An arrow
A green puzzle formation
Investerare
Saeid Esmaeilzadeh
,
Digitaliserande bolag behövs och potentialen är fortfarande enorm när det kommer till effektivisering i olika branscher. Jag tror stenhårt på att nischa in sig och bli expert inom ett visst skrå, det gör Hidden Dreams genom att uteslutande bygga SaaS-bolag med en B2B-inriktning samt att stöpa bolagen utefter beprövade lärdomar från framgångscase. Metoden och bolagen de startar är framtidsbejakande och stabila vilket är två egenskaper som jag värderar högt.

Portfolio

Möt våra portföljbolag

Är du nyfiken på hur branscher omvandlas och förädlas av digitala innovationer? Här hittar du drivna företag som jobbar med viktiga lösningar på problem som få tidigare känt till.

Samarbetspartners

Möt våra kompisar

Kontakta oss

Vi pratar gärna. Men lyssnar ännu hellre.

Tack för ditt meddelande!
Vi hör av oss så snart vi kan.
Hoppsan, vi lyckades inte skicka meddelandet. Prova igen. Om problemet kvarstår så kan du maila oss direkt på hello@hiddendreams.se