Öppna tjänster

Bli en del av Hidden Dreams.

Är du nyfiken på en karriär inom en kreativ, schysst och snabbväxande organisation? Då kanske det är just dig vi letar efter. Här hittar du alla Hidden Dreams och våra dotterbolags öppna tjänster.  

Öppna tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en spontanansökan till maria@hiddendreams.se så har vi dig på vår radar ifall något passande dyker upp.

Öppna tjänster

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka in en spontanansökan till maria@hiddendreams.se så har vi dig på vår radar ifall något passande dyker upp.

Vanliga frågor

Hittar du inte svaret på din fråga? Maila hello@hiddendreams.se så hjälper vi dig.

Hur ser Hidden Dreams rekryteringsprocess ut?

Du skickar in din ansökan med CV och en kort motivering till varför du söker tjänsten. Efter ett evidensbaserat personlighets- och logiktest genom vår samarbetspartner AlvaLabs sker intervjuer löpande.

Hur är Hidden Dreams som arbetsgivare?

Det är alla medarbetares samlade expertis och engagemang som gör vår verksamhet möjlig och så himla bra. På Hidden Dreams prioriterar vi att jobba med personalfrågor som rör exempelvis medarbetarnöjdhet och utvecklingsmöjligheter. Det är otroligt viktigt för oss att alla ska känna att de går till en arbetsplats som bryr sig.

Vad för typ av bolag är det Hidden Dreams utvecklar?

Vi investerar i och utvecklar uteslutande B2B-orienterade SaaS-bolag som har en digital lösning på dolda problem inom en industri, bransch eller organisation.

Vilken bransch fokuserar Hidden Dreams på?

Vi är branchagnostiker som vår CTO Johan brukar säga. Vi fokuserar på ingen och alla och välkomnar dolda problem från alla branscher. Idag har vi därför en bred spridning av branscher bland våra dotterbolag.

Hur startade Hidden Dreams?

Hidden   Dreams  startades   2019   som   ett   akademiskt  och   entreprenöriellt affärsutvecklingsexperiment utifrån hypotesen att problemformuleringar är nyckeln till att lyckas starta bolag på löpande band.

Är Hidden Dreams nice?

Supernice.