Vivium automatiserar och förenklar schemaläggnings-och bemanningsarbete för samtliga centrala aktörer inom vården. Den unika plattformen kan integreras både i privat och offentlig sektor och finns för två olika behov; Vivium i för interna bemanningsbehov och Vivium X för externa.
Hidden Dreams andel
Värdering


För en hållbar bemanning inom vård och omsorg.

Upptäck Viviums säkra och effektiva plattform för intern och extern bemanning inom vård och omsorg.

För dina interna bemanningsbehov

Ett molnbaserat systemstöd för optimal schemaläggning och resurshantering av personal och vikarier inom vård och omsorg.


För dina externa bemanningsbehov

Ett molnbaserat systemstöd för optimal schemaläggning, avtals- och resurshantering av bemanningspersonal inom vård och omsorg.

Vårdgivare

För en effektiv verksamhet

Vårdgivare kan på ett resurseffektivt, strukturerat och transparent vis lista vilka kompetenser som behövs, när de behövs och var. Vi säkerställer att rätt individ tillsätts på rätt plats för att maximera vårdkvalitén. Vi säkerställer även att rätt bemanningsbolag med rätt pris får uppdraget för att minimera kostnaderna


Bemanningsbolag

Fokus på kärnverksamheten

Alla bemanningsbolag har tillgång till en effektiv och centraliserad marknadsplats som automatiserar stora delar av det manuella säljarbetet och administrationen. Vivium anser att alla ska få fokusera på sin kärnverksamhet vilket plattformens funktioner möjliggör.

Vill du läsa mer om vad Vivium gör?

Följ länken nedan så tas du till bolagets hemsida.

Team

Möt Vivium

Philip Gustavsson

COO

Peter Westerholm

CEO

Andreas Jakubowicz

Co-founder