Make Notion hjälper företag inom kosmetikaindustrin att samla in, verifiera och dela korrekt information om produkter mellan berörda parter. Deras digitala tjänst automatiserar den tidigare komplexa och tidskrävande processen för regelefterlevnad så att deras kunder istället kan ägna sig åt det de gör bäst: utveckla, sälja och marknadsföra sina produkter.
Hidden Dreams andel
Värdering

Verifiera era påståenden om kosmetiska produkter.

PROBLEMET

Komplexa regler och oklara ansvarsområden.

Kosmetikföretag måste ha korrekta certifikat och rätt dokumentation för att kunna bevisa fördelarna de påstår om sina produkter. Men de många strikta reglerna, tillsammans med mindre strikta praxis för vissa USP:er eller påståenden, är svåra att navigera igenom.  Make Notions grundare har egna erfarenheter kring hur mycket manuellt arbete det krävs för att få rätt dokumentation mellan olika externa parter, likväl som mellan interna avdelningar. Efter intervjuer med fler aktörer i branschen med samma problem, föddes idén till Make Notion.

LÖSNINGEN

Regelefterlevnad för kosmetika, enkelt och effektivt.  

Make Notion vill hjälpa företag inom kosmetikaindustrin att samla in, verifiera och dela korrekt information om produkter mellan berörda parter. Därför erbjuder vi en digital tjänst för att förbättra den komplexa och tidskrävande processen för regelefterlevnad och i stället göra den mer effektiv. Genom ett automatiserat tillvägagångssätt kan ditt företag enkelt följa reglerna för kosmetiska produkter. Vi vill göra det lätt för företag att följa reglerna och att dela relevant information med varandra, så att företagen inom kosmetika-branschen kan ägna sig åt det de gör bäst: utveckla, sälja och marknadsföra sina produkter.

Vill du läsa mer om vad Make Notion gör?

Följ länken nedan så tas du till bolagets hemsida.

Team

Möt Make Notion